Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului Țiriac Foundation Trophy presented by Kaufland. Sâmbătă se joacă semifinalele la simplu și finala probei de dublu ale turneului WTA de la Bucuresti 

[ad_1]

Irina Camelia Begu s-a calificat en-fanfare în semifinalele turneului Țiriac Foundation Trophy presented by Kaufland cel mai important turneu de tenis organizat în București în ultimii ani, turneu din Circuitul WTA 125, programat în perioada 10-18 septembrie 2022, la Centrul Național de Tenis, după ce a învins-o astăzi, cu un dublu 6-1, pe Kateryna Baindl (Ucraina) și va juca mâine pentru un loc în finală cu Sara Errani, din Italia.

„Mulțumesc publicului că m-a susținut și astăzi și îi aștept și mâine pe fani în număr cât mai mare pentru a fi alături de mine. Este fantastic să joc din nou la București și mă simt foarte bine aici”, a spus Irina după joc, care va evolua sâmbătă contra Sarei Errani pentru un loc în marea finală. 

Reka Luca Jani a devenit prima semifinalistă a turneului de la București, după ce s-a impus în primul joc al zilei, în trei seturi, în fața conaționalei sale Panna Udvardy. Partida a durat două ore și jumătate și s-a încheiat cu scorul de 0-6, 6-4, 7-5 în favorarea jucătoarei Reka Luca Jani, care a fructificat a șasea minge de meci avută.

Sara Errani (Italia) s-a calificat și ea în semifinalele turneului de la București, după ce a învins-o în trei seturi, scor 6-3, 1-6, 6-4, pe Rebeka Masarova, din Spania, într-o partidă în care fiecare dintre cele două jucătoare ar fi putut să se impună. Fostă câștigătoare de Roland Garros, acum un deceniu, Errani a avut șase mingi de meci până să triumfe în fața unei jucătoare care a ratat o victorie importantă pentru cariera sa.

Maryna Zanevska, din Belgia, s-a calificat și ea între primele 4 jucătoare ale turneului după victoria în două seturi cu Mayar Sherif, scor 6-1, 6-4. Zanevska o va întâlni mâine, în semifinale, pe Reka Luca Jani.

Prima echipă calificată în finala probei de dublu a turneului a fost cea formată din Aliona Bolsova (Spania)/Andrea Gamiz (Venezuela), care a dispus azi, după un match tie-break, cu scorul de 5-7, 6-4, 10-4, de cuplul Paula Kania Chodun (Polonia)/Renata Voracova (Cehia).

Apoi, adversare în partida de simplu din această dimineață, Panna Udvardy și Reka Luca Jani (ambele din Ungaria) s-au calificat în finala probei de dublu, după o victorie clară, scor 6-1, 6-2, în fața perechii Anastasia Detiuc/Miriam Kolodziejova (ambele din Cehia).

Programul zilei de sâmbătă, 17 septembrie, îl găsiți aici.

Sursa: frt.ro

Credit foto: Sonya Bossy

Articolul Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului Țiriac Foundation Trophy presented by Kaufland. Sâmbătă se joacă semifinalele la simplu și finala probei de dublu ale turneului WTA de la Bucuresti  apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link