În lumea dinamică a tehnologiei auto, dispozitivele care oferă confort, funcționalitate și performanță sunt esențiale pentru a îmbunătăți experiența de condus. Mp5 Player Auto 1Din cu Display 4.1 inch Bluetooth, USB și SD Card se remarcă printr-un echilibru perfect între tehnologie avansată și accesibilitate, transformând fiecare călătorie într-o experiență de neuitat.

Design Universal și Compatibilitate Extinsă

Acest player MP5 este conceput pentru a se potrivi perfect într-o gamă largă de autoturisme datorită formatului său universal 1Din. Dimensiunile standard permit instalarea în majoritatea mașinilor care au consola centrală în formă dreptunghiulară. Cu un design ergonomic și modern, acest dispozitiv se integrează armonios în interiorul oricărui vehicul, adăugând un plus de stil și funcționalitate.

Pentru mașinile echipate cu comenzi pe volan în sistem analogic, Mp5 Player Auto 1Din oferă posibilitatea de conectare și memorare a acestora direct din meniul unității. Astfel, șoferii pot controla playerul fără a-și lua mâinile de pe volan, sporind siguranța și confortul în timpul conducerii.

Specificații Hardware și Software

Mp5 Player Auto 1Din funcționează pe sistemul de operare Windows CE, asigurând o interfață intuitivă și o performanță stabilă. Ecranul TFT de 4.1 inch, cu o rezoluție de 800 x 480, oferă imagini clare și culori vibrante, făcând fiecare interacțiune cu playerul o plăcere vizuală.

Conectivitate Bluetooth Avansată

Echipat cu Bluetooth v2.0, acest player permite conectarea rapidă și ușoară a dispozitivelor mobile pentru apeluri hands-free și redare audio wireless. Funcția A2DP permite streaming audio de înaltă calitate, oferind o experiență muzicală superioară. În plus, funcția de preluare a agendei telefonice facilitează accesul rapid la contactele tale, eliminând nevoia de a utiliza telefonul în timpul condusului.

Tuner Radio Performant

Mp5 Player Auto 1Din este echipat cu un cip radio QN8035 și un tuner FM, oferind suport pentru căutarea automată și manuală a posturilor radio. Cu capacitatea de a memora până la 18 posturi, vei avea mereu la dispoziție muzica și știrile preferate.

Calitate Audio Impecabilă

Acest player oferă presetări audio pentru diverse stiluri muzicale, cum ar fi Metal, Jazz, Pop, Rock și Clasic, asigurând o experiență sonoră optimizată pentru gusturile tale. Cu funcții de control pentru Loudness, balans și bass, poți ajusta sunetul exact așa cum îți dorești. Puterea maximă audio de 4x45W și microfonul integrat de înaltă calitate asigură un sunet clar și puternic, fie că asculți muzică sau preiei apeluri telefonice.

Capacități Video și Multimedia

Mp5 Player Auto 1Din suportă redarea unei game variate de formate video, inclusiv AVI, MP4, FLV, PMP, RM, RMVB și MPG, la o rezoluție maximă de 720×480/576p (30fps). Poți reda conținut video din memoria internă, HDD extern, USB sau Card SD. De asemenea, playerul permite redarea simultană către un monitor extern, cum ar fi tetiera sau plafoniera, oferind divertisment pasagerilor din spate.

În ceea ce privește redarea audio, dispozitivul suportă multiple formate, inclusiv MP3, WMA, OGG, AAC, M4A, FLAC, APE și WAV. Funcția MirrorLink pentru iOS și Android permite oglindirea ecranului telefonului tău pe display-ul playerului, oferind acces facil la aplicațiile și conținutul preferat.

Funcții și Setări Multiple

Mp5 Player Auto 1Din vine cu o serie de funcții și setări utile, inclusiv preluarea comenzilor de pe volan pentru mașinile cu comenzi analogice. Disponibilitatea mai multor limbi, inclusiv engleză, facilitează utilizarea meniului pentru utilizatorii din diferite țări. Cu butoane și taste multicolore, având 7 culori selectabile, poți personaliza aspectul playerului pentru a se potrivi cu interiorul mașinii tale. De asemenea, ceasul digital de 24 de ore și funcția de afișare a datei adaugă un plus de utilitate.

Conectivitate și Dimensiuni

Dispozitivul oferă o conectivitate extinsă prin porturile USB frontal 2.0 și SD card, intrarea AUX frontală și intrarea pentru cameră video marșarier NTSC/PAL. Pentru ieșirile audio, playerul dispune de 2xRCA pentru stație audio și o intrare video 1xRCA CVBS/s-video. Alimentarea se face printr-un conector de 12V.

Dimensiunile produsului sunt de 19 cm lungime la față, 6 cm înălțime la față, 18.2 cm lungime în cușcă, 5.5 cm înălțime în cușcă și 10 cm lățime (adâncime), asigurându-se astfel o potrivire perfectă în majoritatea vehiculelor cu slot 1Din.

Conținutul Pachetului

Pachetul include:

  • Mp5 player 1Din universal
  • Cabluri alimentare și audio
  • Telecomandă pentru control la distanță
  • Telecomandă cu prindere pe volan

Mp5 Player Auto 1Din cu Display 4.1 inch Bluetooth, USB și SD Card este soluția ideală pentru cei care doresc să îmbunătățească funcționalitatea și confortul mașinii lor. Cu un design universal, specificații tehnice avansate și o gamă variată de funcții, acest player oferă o experiență multimedia completă, transformând fiecare călătorie într-un moment plăcut și relaxant. Indiferent dacă ești un pasionat de muzică, un șofer care apreciază funcțiile hands-free sau pur și simplu cineva care dorește să adauge un plus de modernitate mașinii tale, acest player MP5 este alegerea perfectă.