Peste 35.000 de conturi create pe FRF.tv; aceasta va deveni aplicatie TV

[ad_1]

După lansarea de la finalul lunii mai a acestui an, peste 35 000 de utilizatori și-au creat conturi pe www.frf.tv, serviciu care este disponibil pe web, dar și în browserul telefonului sau în aplicațiile mobile din App Store și Google Play. FRF.tv se află în faza finală de testare înaintea lansării aplicației TV.

Cei care si-au facut cont pe www.frf.tv au acces gratuit nelimitat la peste 500 de meciuri live, precum și la conținut exclusiv realizat de echipa media a Federației Române de Fotbal.

În cele 4 luni de când a devenit activ, portalul a găzduit aproape 100 de transmisiuni live de la meciuri din Cupa României Betano, Liga a 2-a Casa Pariurilor, Liga 3, Liga de Tineret, Liga Elitelor U17, Liga 1 Feminin, Liga 1 futsal, precum și jocuri ale naționalelor de tineret și juniori ale României. De asemenea, pe FRF.tv suporterii au putut urmări materiale în exclusivitate din cantonamentele naționalelor României, interviuri și produse de conținut originale, scrie pagina oficiala a FRF.

“FRF.tv își propune să aducă fotbalul din România cât mai aproape de fani prin transmisiunile pe care le realizează. Încercăm să îmbunătățin permanent experiența utilizatorului și sperăm să oferim conținut cât mai variat pentru suporteri, indiferent că se află în România sau că ne urmăresc din străinătate”
Emanuel Roșu, manager FRF TV

“E o bucurie faptul că prima platformă video din fotbalul românesc beneficiază de interesul iubitorilor de fotbal. În cele patru luni de la lansare am transmis în direct meciuri de fotbal și fotbal în sală, juniori și seniori, feminin și masculin, din nouă competiții interne. În plus, suporterii echipelor naționale au avut ocazia să urmărească live meciurile a 12 selecționate ale României. Volumul va crește în lunile următoare. Este o provocare, dar una care contribuie la atingerea celui mai important obiectiv: extinderea vizibilității fotbalului românesc pentru atragerea de noi fonduri din mediul privat. Echipa FRF.tv este formată din patru oameni pentru care fotbalul reprezintă în primul rând pasiune și emoție!”
Cătălin Popescu, manager media FRF

Ce competiții se văd în direct pe FRF.tv:

  • Meciurile naționalelor U21 și de juniori la masculin și feminin;
  • Cupa României;
  • Liga 2;
  • Liga 3;
  • Liga de Tineret;
  • Liga Elitelor U17;
  • Liga 1 Feminin;
  • Liga 1 Futsal;

Nu ai încă un cont pe FRF.tv? Ți-l poți crea gratuit de aici!

Articolul Peste 35.000 de conturi create pe FRF.tv; aceasta va deveni aplicatie TV apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link