Reusita TV, cu Razvan Itu (FRT), primul roman ales in conducerea Tennis Europe (8.01.2022), partea 1

[ad_1]

 

Razvan Itu este primul roman ales in conducerea Tennis Europe, acesta urmand sa coordoneze Comisiile de Tenis pentru Juniori și Tenis Profesional ale acestui for, ele urmand să fie optimizate sub umbrela „Competiții”.

"Este o mare onoare pentru mine sa reprezint tenisul romanesc la acest nivel. Impreuna cu George Cosac (n.n. fost presedinte si actual conducator al FRT) am fost la evenimentele lor inca de cand suntem la Federatia Romana de Tenis si nu nu cunosatea nimeni acolo. Ne-am facut respectati prin seriozitate si implicare", a spus Razvan Itu in cadrul emisiunii REUSITA TV.

Itu a jucat tenis de performanta intr-o perioada in care aveai putine turnee in straintate, preponderent in tarile din Estul si Sud-Estul Europei, facand parte si din echipa de Cupa Davis a Romaniei.

"Am avut multe rezultate bune la nivel national si international, dar o accidentare serioasa m-a facut sa ma retrag la o varsta la care mai puteam avea multe de spus in tenis. Fiind un tip meticulos si organizat inca de mic si jucand la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, unde aceste calitati se formau, am decis sa ma implic in acest sport si sa ajutam Federatie si, prin ea, sportivii care fac performanta", a spus, in cadrul emisiunii, Razvan Itu, care ​a fost invitatul lui Daniel Lazar in emisiunea REUSITA TV, care, din 2005, PROMOVEAZA VALOAREA.

Emisiunea este difuzata de postul national Bucuresti TV (sambata, de la ora 9.30 si miercurea, de la ora 18.30) si de cel regional VP TV (sambata, de la ora 20 si duminica, de la ora 9.00).

[ad_2]